Training Workshop Ευρωπαϊκού προγράμματος ReLi-ion, η Re-Battery σε συνεργασία με την MONOLITHOS Catalysts Ltd

 

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος  ReLi-ion,  η Re-Battery σε συνεργασία με την MONOLITHOS Catalysts Ltd πραγματοποίησε την Τρίτη 01/10/2024 ένα Training Workshop, στις εγκαταστάσεις της MONOLITHOS Catalysts Ltd.

H Re-Battery είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους partners ενός προγράμματος που ερευνά την βελτιστοποίηση της διαδικασίας ανακύκλωσης  υλικών για τις μπαταρίες λιθίου στο τέλος του κύκλου ζωής τους, με στόχο την εξασφάλιση προμήθειας πρώτων υλών για την παραγωγή καθαρής ενέργειας, τις δυσκολίες της ορθής συλλογής και αποθήκευσης των αποβλήτων.

Η κα Σ. Χούμα και ο  κ. Α. Μπλέτσας, Ειδικό Σύμβουλο Εναλλακτικής Διαχείρισης & Σύμβουλος ασφαλούς μεταφοράς  της Re-Battery παρουσίασαν το πρωτόκολλο συλλογής των μπαταριών λιθίου της ηλεκτροκίνησης που έχει συμφωνηθεί με το 100% των αντιπροσωπειών της Αυτοκινητοβιομηχανίας, μέλη του Συστήματος.

Ο κος Λ. Μπαφατάκης, Υπεύθυνος Τεχνικής Εκπαίδευσης VW-AUDI-SKODA, παρουσίασε  τις προκλήσεις του After Sales για την ιστορική μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  περισσότερα από 120 άτομα παρακολούθησαν δια ζώσης &  διαδικτυακά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις των μπαταριών Li-Ion.

espa
top